Image21

Gastronomisch onthaasten tussen gracht en natuur

We brachten ons restaurant onder in een tot erfgoed benoemde hoeve in de Antwerpse gemeente Wommelgem. De Schranshoeve dateert uit de zeventiende eeuw en straalt, niettegenstaande een verbouwtraject van ruim vier jaar, nog steeds de charme van weleer uit. Idyllisch omgeven door een hofgracht is het domein een natuurlijke oase van rust, die zich leent voor verfijnd culinair genot in alle geborgenheid.

Komaf april 2023 Pieter D Hoop 146

Pure smaken zijn
onze passie

Achter Komaf staat een complementair duo dat de kneepjes van het vak in binnen- en buitenland oppikte. Anthony Stoop liep stage bij De Pastorale, Vrijmoed en The Jane om later aan de slag te gaan bij Clandestino, Hofke van Bazel en Zilte. Later werd hij chef en mede-eigenaar van Restaurant Likoké in Les Vans, Frankrijk. Daar was Julie Van Gool zijn rechterhand, met een eigen gastronomische voorgeschiedenis bij onder meer De Librije in Nederland en Casa Del Maco in Spanje. Als gastvrouw verwent zij u met de heerlijkste wijnen uit het atelier van Sur Lattes.

Samen streven Anthony en Julie naar een pure keuken, waarbij ze de smaak van seizoensproducten voluit laten spreken. Het beste van de natuur met liefde op uw bord getoverd, daar komt u toch graag voor af.

Ongerepte
gastronomische
sensaties

Inspiratie van het moment

De seizoenen volgend, creëren we driemaandelijks een nieuw menu met 4, 5 of 6 gangen. Naar uw wens schenkt sommelier Julie aangepaste wijnen bij elk gerecht.

Bekijk onze menuformules

Voor een bijzondere gelegenheid

Wenst u bij Komaf iets klein of groot te vieren? Geef ons gerust een seintje, wij bezorgen u met plezier een culinair moment om voor altijd te koesteren.

Contacteer ons
Image1

Reserveer uw tafel

Een gastronomisch moment bij Komaf plannen? 
Kies uw gewenste dag, uur en aantal gasten via de volgende link!

U kan reserveren via de website tot maximum 6 personen. Is U gezelschap groter? Gelieven ons te contacten via het contactformulier.

Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 12:00 en van 16:00 tot 19:00.

Reserveer nu